Hae tästä blogista

maanantai 20. marraskuuta 2017

Tervetuloa DJ:n olohuoneeseen!

Lahden Diakonialaitos haluaa tehdä hyvää. Olemme pian 150-vuotias organisaatio, jonka juuret ovat Viipurissa, mutta vuodesta 1940 olemme vaikuttaneet Lahden keskustassa. Kaverit kutsuvat meitä Dilaksi ja Dilan kortteli sijaitsee Vuorikadun, Sibeliuksenkadun, Ahvenistonkadun ja Hollolankadun muodostamassa korttelissa.

Sain kunnian aloittaa elokuussa 2017 Lahden Diakonialaitoksen diakoniajohtajana. Samoihin aikoihin syntyi ajatus diakoniajohtajan eli DJ:n blogista. Ensin piti vain löytää blogille nimi. Olen jo ajat sitten oivaltanut, että parhaat ideat harvoin syntyvät omassa päässä ja siksi on hyvä verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. Niin myös tässä blogin nimeämisessä kutsuin työhuoneeseeni iltapäiväkahville kaksi kekseliästä naista - ja ennen kuin ensimmäiset kupit kahvia oli juotu oli sopiva nimi löytynyt!

Näin ollen saatte jatkossa lukea ajatuksiani hyvän tekemisestä, diakoniasta, Lahdesta, kehittämisestä,  verkostoitumisesta, asiantuntijuudesta ja innovoinnista täältä DJ:n olohuoneesta. Säännöllisin väliajoin saan toivottavasti myös vierailijakirjoittajia olohuoneeseeni. Tervetuloa siis tuomaan näkökulmaa kaikki Dilan yhteistyökumppanit, asiakkaat, meillä harjoittelevat opiskelijat ja muut Dilan työntekijät! DJ:n olohuoneessa on aina kahvia tarjolla ja tilaa erilaisille mielipiteille ja keskustelulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti